Korištenje web shopa za osobne potrebe

Koncept tvrtke Lavylites jest da je aktivnost webshopa podržana od entuzijastičnih prodajnih partnera, za čije su potrebe pripremljene brojne dodatne funkcije unutar web stranice.

No webshop se može koristiti i na u potpunosti klasičan način, samo za kupnju proizvoda za vlastite potrebe. Dodatno, svaka vaša kupnja je po veleprodajnoj cijeni, što čini vašu kupovinu povoljnijom za vas.

U kratkom videu „Korištenje web shopa za osobne potrebe“ jednostavno je objašnjeno kako možete obaviti svoju prvu kupnju nakon prijave i registracije u web shop.

Preporučite Lavylites prijateljima i Vaši proizvodi su besplatni!

Prezentacije Lavylites proizvoda prijateljima ne morate raditi vi: dođite zajedno sa njima na grupne (ili individualne) prezentacije u uredu Lavylites Hrvatska u Zagrebu, ili nam se pridružite na grupnim ili individualnim ONLINE prezentacijama!

Isprobali ste ih sami, i sada ste sigurni da su Lavylites proizvodi nešto što želite preporučiti vašim prijateljima? Lavylites je zahvalan za svaku preporuku, i nagrađujemo vas sa ekstra bodovima za kupovinu za svaku osobu koja postane naš kupac zbog vaše preporuke. I to zauvijek, kod svake njihove ponovljene kupnje!

Kako bi kompanija znala da su neki ljudi došli u Lavylites obitelj kroz vašu preporuku, biti će neophodno usvojiti još nekoliko stvari vezanih uz upotrebu našeg web okruženja u ovom kratkom videu.

Lavylites kao poslovna prilika

Razine upotrebe web okruženja koje smo predstavli pod naslovima „Korištenje web shopa za osobne potrebe“ i „Preporučite Lavylites prijateljima i Vaši proizvodi su besplatni!“ , uvod su u mogućnosti koje Lavylites kompanija nudi ljudima koji žele iskoristiti Lavylites kao poslovnu priliku.

Bilo da želite koristiti mogućnosti Lavylites-a kao izvor dodatnog prihoda, ili pak raditi u Lavylites partnerskoj MLM shemi kao samozaposleni profesionalac, kompanija Lavylites će Vam dati punu podršku i svu potrebnu edukaciju za uspješnu karijeru – uključujući i potpunu edukaciju u korištenju svih mogućnosti partnerskog web okruženja.

Javite nam se na naše kontakte i dogovorite sastanak na kojem ćete saznati sve što vam nudimo!

Više informacija pronađite na poveznici Lavylites kao poslovna prilika.