LAVYL GENIE SPIRIT

Umirujući, regenerirajući, harmonizirajući sprej za tijelo i aura-efektor. Prva kozmetika s primordijalnom snagom svemirskih ambasadora!

 

Kategorija:

Opis

Umirujući, regenerirajući, harmonizirajući sprej za tijelo i aura-efektor. Prva kozmetika s primordijalnom snagom svemirskih ambasadora!

JEDINSTVENA FORMULA

Lavyl Genie Spirit prva je kozmetika na svijetu koja koristi minerale, elemente u tragovima i druge drevne tvari pronađene u stijenama meteorita, koji su građevni blokovi svemira – kao i života na zemlji. Većina elemenata koji čine naša tijela ili omogućuju naše živote doslovno su stvoreni u zvijezdama. Meteoriti su prošli milijarde godina i danas su ovdje s nama. Posegnemo li za meteoritima razumno i pažljivo, sa znanstvenim spoznajama 21. stoljeća i najsuvremenijom laboratorijskom tehnologijom, možda ćemo od njih dobiti darove.

Još jedan poseban sastojak Lavyl Genie Spirita je medicinski čisti ekstrakt lista konoplje. Korištenje nepsihoaktivne Cannabis Sativa prolazi kroz dubinske studije. Ljudsko tijelo samo proizvodi molekule zvane endokanabinoidi koji su po strukturi nevjerojatno slični spojevima koji se nalaze u biljci kanabisa. Također imamo receptore za ove molekule u gotovo svakom tkivu našeg tijela. Rezultirajući sustav ima vrlo važnu ulogu u održavanju naše ukupne ravnoteže. Regulira naše blagostanje, raspoloženje, apetit, san, razinu hormona i vrijeme reakcije našeg imunološkog sustava. Osmišljen je kako bi pomogao u održavanju unutarnje ravnoteže čak i tijekom vanjskih promjena.

Iz lišća konoplje može se ekstrahirati nekoliko komponenti. Njegova posebna mješavina koja je ugrađena u našu matricu aktivnih sastojaka tipična je za Lavyl proizvode. Lavyl Genie Spirit rezultat je ovog višegodišnjeg razvoja. Sve njegove komponente podupiru jedna drugu, a njihov zajednički učinak daleko nadilazi uobičajenu upotrebu ulja sjemenki konoplje.

SASTAV

Sastav proizvoda

Aqua, Lavandula angustifolia flower water, Rosmarinus officinalis extract, Peg-35 castor oil, Lavandula angustifolia oil, Citrus medica vulgaris peel oil, Tocopheryl acetate, Lecithin, Retinyl palmitate, Ribes rubrum fruit extract, Linalool, Limonene, Citrus aurantium dulcis peel oil expressed, Eucalyptus globulus leaf oil, Ricinus communis seed oil, Litsea cubeba fruit oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Cananga odorata leaf oil, Melissa officinalis leaf oil, Cannabis Sativa Leaf Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Zinc Oxide, Magnesium Oxide, Iron Oxide, L-Selenomethionine, Zeolite, Olivine Extract, Citral, Geraniol, Citronellol, Farnesol

HOLISTIČKI UČINAK

S Lavyl Genie Spiritom rođena je kreacija koja povećava našu unutarnju harmoniju dok se otvara beskonačnim mogućnostima u nama. Neusporedivi efektor aure i kozmetika. Može se nanijeti i na kožu i oko tijela, posprejati u zrak (auru).

UPUTE

Nasprejati 1-3 „puff-a“ na očišćenu površinu kože 2-3 puta dnevno. Poprskajte ga oko tijela, u zrak (auru), po želji i potrebi. Izbjegavati kontakt sa očima. Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Držati dalje od izvora topline, vatre i izvan dohvata djece.

Važno!

Lavyl Genie Spirit sastoji se uglavnom od prirodnih sastojaka, nije testiran na životinjama, ne sadrži GMO, ne sadrži smole, umjetna bojila, aluminijeve soli, silikon, sulfat, paraben, parafin, sintetičke parfeme. Također je prikladan za osobe osjetljive na gluten, laktozu, dijabetičare, vegane i vegetarijance. Nakon upijanja u kožu tvari pozitivno djeluju i na ovu kategoriju korisnika.

.