LAVYL AURICUM SENSITIVE

(ne sadrži alkohol!)

Osvježavajući conditioner sprej za regeneraciju osjetljive kože cijelog tijela.

Kompleksni kozmetički conditioner na bazi biljnih ulja. Ovisno o osobnim navikama, koristiti 1-3 puta dnevno (ili po potrebi). Preporučena količina: 1 do 3 „puff-a“ sa 20-ak cm udaljenosti na dio kože koji se tretira. Izbjegavati kontakt sa očima.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Držati dalje od izvora topline, vatre i izvan dohvata djece.

 

 

Kategorija:

Opis

Osvježavajući conditioner sprej za regeneraciju osjetljive kože cijelog tijela.

Kozmetički high – tech proizvod za njegu kože, s jednom od najbrže rastućih popularnosti u svijetu, čiji su sastojci s velikom pažnjom odabrani iz prirode. Jedan od najuspješnijih proizvoda; velika većina korisnika ponovno kupuje proizvod nakon prve uporabe.

Lavylitesov proizvod Lavyl Auricum Sensitive testiran je od strane Instituta J.S. Hamilton i ocijenjen je kao izvanredan.

SASTAV

Aqua, Lavandula Officinalis Flower/Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Peg-35 Castoroil, Lavandula Officinalis Flower Oil, Citrus Medica Vulgaris Peel Oil, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Retinyl Palmitate, Ribes Rubrum Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cananga Odorata Leaf Oil, Melissa Officinalis Leaf Oil

Važno!

Lavyl Auricum Sensitive sastoji se uglavnom od prirodnih sastojaka, nije testiran na životinjama, ne sadrži GMO, ne sadrži smole, umjetna bojila, aluminijeve soli, silikon, sulfat, paraben, parafin, sintetičke parfeme. Također je prikladan za osobe osjetljive na gluten, laktozu, dijabetičare, vegane i vegetarijance. Nakon upijanja u kožu tvari pozitivno djeluju i na ovu kategoriju korisnika.

HOLISTIČKI UČINAK

Kao što stres utječe na kožu, tvari u koži utječu na naše mentalno i duhovno stanje. Pod djelovanjem brzo upijajuće dragocjene esencije, naša fizička, duhovna i mentalna harmonija dobit će nove dimenzije. Raspršen po koži, Lavyl Auricum Sensitive ostavlja nježan, lagan osjećaj. Oni koji ga koriste osjećaju da sve to zrači u njihovoj podsvijesti, s daleko dubljim učinkom nego što su mogli i zamisliti. Osjećaju olakšanje u duši i tijelu. Koža će postati sjajnija – kao i osobnost korisnika.

Tako će svakodnevna uporaba Lavyl Auricum Sensitive pridonijeti i stvaranju nove vrste ravnoteže.

Posprejajte 1-3 „puff-a“ na očišćenu kožu, 2-3 puta dnevno. Izbjegavati direktni kontakt sa otvorenim očima.

Preporuča se koristiti prije nanošenja losiona/kreme za kožu. Nije potrebno utrljavati/umasirati u kožu. Pričekati par minuta da koža upije informacije iz proizvoda prije daljnjeg tretiranja kremama ili losionima.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Držati dalje od izvora topline, vatre i izvan dohvata djece.

.