Lavylites - aromakozmetika sa holističkim učinkom

Kako djeluje Lavylites?

“Ako želite otkriti tajne Univerzuma, razmišljajte o njima kao o energiji, frekvenciji i vibraciji.”

Nikola Tesla

Lavylites kozmetički proizvodi sadrže esencijalne informacije sakupljene iz više od 3500 različitih ljekovitih biljaka, kristala, elemenata metala i ruda kao što su zlato i srebro, pa sve do – meteorita. Baza su ipak organska eterična ulja, čija su iscjeljujuća svojstva ljudima poznata već tisućama godina. Riječ je, dakle, o vrhunskim kozmetičkim proizvodima na bazi organskih eteričnih ulja, koje svoje jedinstvene učinke duguju jedinstvenom zaštićenom načinu proizvodnje koja uključuje tzv. „Master batch“, odnosno “Majstorsku formulu” koja je sastavni dio svih Lavylites kreacija.
Lavylites kreacije zbog svog sastava, ali i jedinstvenog načina proizvodnje djeluju regenerativno, šaljući informacije sastojaka u stanice tijela već u roku nekoliko sekundi. Od „vibracija“ preko 3500 različitih iscjeljujućih esencija, naš organizam potom sam prepoznaje i prihvaća neke od poruka koje su mu potrebne, i potom pokreće proces samoiscjeljenja i regeneracije, što kozmetičke učinke Lavylites kreacija čini jednostavno nenadmašnim.
No kako to pokazuju HUPED-ovi certifikati , Lavylites proizvodi djeluju i na energetsko/vibracijskoj razini. (link – test limunovog soka – ph listići???) (kasnije linkovi na predavanje dr. Ropac itd.)

Zašto baš Lavylites, a ne drugi proizvodi?

Osim kozmetičkih, Lavylites proizvodi posjeduju i aromaterapijska svojstva, te svakim korištenjem pomažu našem organizmu u obnavljanju na staničnoj razini. To zapravo znači da svakodnevno korištenje Lavylites proizvoda (za razliku od korištenja„standardne“ kozmetike) u velikoj mjeri pomaže tijelu u održavanju zdrave ravnoteže unutar stanica, te uz njegovan izgled svojim korisnicima daruje i nešto daleko važnije.

Naše tijelo unutar godinu dana u potpunosti se obnavlja – sve stanice tijela (osim kostiju,kojima za obnovu treba sedam godina) potpuno su nove. Ako mu omogućimo da nove stanice stvara „kopiranjem“ potpuno zdravih stanica, zdravlje organizma je prirodna posljedica.

To je mogućnost koja nam se otvara svakodnevnim korištenjem Lavylites kreacija.

HUPED: LICENCE O DJELOVANJU LAVYLITES PROIZVODA

Djeluje i na auru?

“Dobar je osjećaj pronaći vrata u iskustva drugih civilizacija i prenijeti ta iskustva u naš vlastiti sustav znanja.”

Tibor Jakabovics (intervju Forbes 2020.god.)

O Lavylites kreacijama kao kozmetičkim proizvodima dovoljno govore laboratorijski testovi i registracija na razini čitave Europske Unije, na čijem se tržištu u milijunima primjeraka iznimno uspješno prodaju već 10 godina. No na hrvatskom tržištu su nakon provedenih testiranja dobivene i Licence HUPED-a:

– proizvod sa terapijskim svojstvima na bazi eteričnih ulja,

– proizvod koji djeluje na energetsko polje (tj. auru) korisnika,

– te proizvod koji zaštitno djeluje na štetna zračenja (elektromagnetsko-tehničko, podnzemni vodeni tokovi, Hartmannova i Curryjeva mreža i čvorovi).

Ono što je bitno naglasiti je da ne postoje kontraindikacije, kao niti mogućnost pretjerane upotrebe Lavylites proizvoda u navedene svrhe – odnosno, nije potrebno specifično predznanje iz područja aromaterapije ili drugih terapijskih disciplina. No također, potrebno je izričito naglasiti kako kod Lavylites proizvoda nije riječ o medicinskim proizvodima / preparatima / lijekovima, te kako korištenje Lavylites proizvoda ni na koji način nije i ne može biti zamjena za medicinski tretman propisan od strane liječnika.

Iskustva su uvijek individualna

Iskustva su u ovim „rubnim“ područjima u konačnici uvijek individualna, i ne postojegarancije rezultata. Sve detalje o testiranjima i licencama možete pronaći na ovom linku na službenim
stranicama HUPED-a.

LAVYLITES KREACIJE

U čemu je tajna uspjeha?

“Već u prvih 7 godina prodali smo nekoliko milijuna jedinica naših proizvoda. Čudno je to reći, ali mi smo jedan od najbrže rastućih kozmetičkih brendova na svijetu

Tibor Jakabovics (intervju Forbes 2020.god.)

Lavylites je međunarodna tvrtka koja posluje u više od 30 zemalja, a posvećena je istraživanju, proizvodnji i distribuciji kozmetike.Kreacije se temelje se na revolucionarno novoj, posebnoj recepturi, koja se između ostalog koristi za stvaranje različitih proizvoda za regeneraciju kože, regeneratora za usta i nos, kao i proizvoda za njegu kože i kose.Lavylitesov istraživački centar nalazi se u Budimpešti, dok su njegovi logistički centri smješteni na 4 različita dijela svijeta.

Tajna je u Majstorskoj esenciji

Tajna proizvoda certificiranih od strane Instituta J.S.  Hamilton i TÜV, te testiranih od strane Wesslinga, posebna je Majstorska esencija oblikovana iznimno strogom, jedinstvenom proizvodnom tehnologijom i upotrebom mnogih vrijednih organskih sastojaka. Oni se kombiniraju kako bi stvorili učinkovit i ekskluzivan proizvod koji se, među inim, aktivira i putem naših osjetila. Lavylites proizvodi sastoje se od (u najvećoj mogućoj mjeri) prirodnih sastojaka, a mogu ih koristiti i osobe osjetljive na gluten i laktozu, kao i dijabetičari, vegani i vegetarijanci. Lavylites se protivi uporabi mikroplastike i radi samo sa tvarima koje će izazvati ugodne i pozitivne osjećaje i učinke kada se apsorbiraju kroz kožu.

NISU TESTIRANI NA ŽIVOTINJAMA

BEZ GMO-a

NE SADRŽI SMOLU

NE SADRŽI UMJETNA BOJILA

NE SADRŽI ALUMINIJEVE SOLI

NE SADRŽI SILIKON

NE SADRŽI SULFATE

NE SADRŽI PARABEN

NE SADRŽI PARAFIN

NE SADRŽI SINTETIČKI PARFEM