Lavylites - glavni partner sajmova hrane i zdravog življenja !

Lavylites Hrvatska je Glavni partner „Sajmova hrane i zdravog življenja“ koji će se od 1. do 4. prosinca 2022. održati na Zagrebačkom velesajmu.
Sve posjetitelje našeg izložbenog prostora, kao i samog Sajma, očekuju brojna Lavylites događanja: besplatne Quantum test prezentacije, odnosno jedinstvena iskustva „Lavylites efekta“ u našoj posebnoj prezentacijskoj dvorani – Quantum test centru.

Prezentacije će se odvijati na svaki puni sat za cijelo vrijeme trajanja Sajma, a zbog očekivanog velikog interesa bilo bi svakako uputno napraviti prethodnu rezervaciju sjedala. Također, sve posjetitelje očekuju posebni Sajamski popusti na Lavylites proizvode, brojne nagradne igre, besplatne Lavylites promo-masaže, kao i mjerenje bioenergetskih potencijala, aura fotografije i brojni drugi zabavni sadržaji. U sklopu Sajmova zdrave hrane i življenja i ove će godine biti održan 14. Kongres „Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini“, na kojem će brojni liječnici, znanstvenici i terapeuti razmjenjivati mišljenja i izvještavati o svojim iskustvima sa nekonvencionalnih područja brige o ljudskom zdravlju.

Lavylites Hrvatska partner je i na Kongresu; čitava subota 3. prosinca je „Lavylites dan“ u sklopu kojega će liječnici, znanstvenici i terapeuti iz čitavog svijeta izvještavati isključivo o svojim spoznajama vezano uz Lavylites.

Pozivamo vas da poslušate predavanja u velikoj Kongresnoj dvorani na Velesajmu u sklopu Sajma.

Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu!